998225.jpg
    *  3dl sihdattuja jauhoja
    * 2/3dl sokeria
    * 1 tl sitruunan kuorta
    * 150g voita
    * 1  keltuainen
    * 1 tl vanilijasokeria
    * 600g tuorejuustoa, maustamatonta
    * 1tl vanilijasokeria
    * 1/2 tl sitruunan kuorta
    * 1 1/2 rkl jauhoja
    * 1/8 tl suolaa
    * 2dl sokeria
    * 2 munaa
    * 1 munan keltuaine
    * 1prk vatkattua kermaa

   1.   lämmitä uuni 200 asteeseen
   2. Taikinan kuoren tekeminen: Yhdistä 3dl jauhoja, 2/3dl sokeria ja 1 tl raastettua sitruunan kuorta. Nypi joukkoon voi tai margariini . Vatkaa joukkoon munan keltuainen ja 1tl vanilijasokeria. Taputtele 1/3 taikinasta pohjalle irtopohjavuokaan. Paista 205 asteessa 6 minuuttia. Anna jäähtyä ja Taputtele jäljelle jäänyt taikina sivuille tasaisesti sivuille.
   3 71. Tee täyte: Lämmitä uuni 260 asteeseen. Sekoita tuorejuusto ja vatkaa kunnes hyvää ja lisää 1 tl vaniljasokeria ja 1/2 tl raastettua sitruunan kuorta.
Sekoita 1 1/2 rkl jauhoja, 1/8 tl suolaa ja jaljellejäänyt sokeri keskenään. Vähitellen sekoita tämä seos tuorajuustoseokseen. Lisää munat ja munan keltuainen yksi kerrallaan, hyvin vatkaten kokoajan. sekoita varovasti joukkoon vatkattu kerma. Kaada phjan päälle.
   5. Paista 260 asteessa 5-8 minuuttia tai kunnes päällinen on kullan värinen. Laske lämpö 100 asteeseen ja jatka paistamista 1 tunti. Poista kakku uunista ja jäähdytä vuoassa 3 tuntia.