1049184.jpg
200 g tummaa suklaata
250 g voita
2 1/2 dl tummaa sokeria (esim. fariinisokeria)
2 kananmunaa
180 g chilisuklaata rouhittuna
6 dl vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl chilijauhetta


Ota voi pehmenemään huoneenlämpöön. Rouhi chilisuklaa veitsellä.

Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Sekoita pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon sulatettu suklaa.

Sekoita toisessa kulhossa sooda, leivinjauhe ja chilijauhe vehnäjauhoihin. Sekoita sitten kaikki ainekset yhteen, viimeisenä chilisuklaarouhe.

Muotoile taikinasta tanko ja laita jähmettymään jääkaappiin kahdeksi tunniksi. Leikkaa jähmettyneestä tangosta n. sentin paksuisia siivuja ja paista 150 asteisessa uunissa n. 20 min.

Sain tällä ohjeella 100 pikkuleipää..