Ennen uunia:
1049832.jpg

8-10 tortillaa
400 jauhelihaa
1 pussi taco maustetta
2 porkkanaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
1 purkki ananasrenkaita + mehu (4 rengasta)
1 purkki tomaattimurskaa (400 g)
1 dl mietoja jalapenoviipaleita
juustoraastetta

Kuori porkkanat, raasta karkeaksi raasteeksi. Kuori sipuli, pilko. Kuori valkosipulinkynnet. Huuhdo kukkakaali ja hienonna veitsellä leikkuulaudan päällä. Paloittele ananasrenkaat, säästä liemi. Hienonna jalapenoviipaleet. Ruskista jauheliha paistinpannulla, kaada rasva pois. Lisää silputtu sipuli ja murskaa valkosipulinkynnet joukkoon, lisää maustepussi, kääntele hetken, älä päästä palamaan. Lisää tomaattimurska ja ananasliemi, sekoita. Lisää loput ainekset ja sekoita, kuumenna ja ota pois liedeltä.

Voitele uunivuoka, laita kerros kastiketta pohjalle ja juustoraastetta. Pilko 2 tortillaa noin reilun postimerkin kokoisiksi palasiksi, helpoiten se käy leikkaamalla keittiösaksilla, tai leikkaa veitsellä tai revi palasiksi. Levitä palaset kastikkeen päälle. Lisää kerros kastiketta, juustoraastetta, pilko jälleen 2 tortillaa jne. Laita päällimmäiseksi kerros kastiketta. Ripottele vielä päälle juustoraastetta. Paista +200 asteessa noin puoli tuntia.

Unohdin jalapenot..