perjantai, 26. lokakuu 2007
empanadas-pasteijat
Kuoritaikina:
6 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
noin 180 g voita
1 1/2 dl vettä
Täyte:
1 sipuli
2 valkosipulia
1 Paprika
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1tl makeuttamatonta kaakaojauhetta
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa
1/2-1 punainen chili
2 rkl tomaattisosetta
4 rkl vettä
1/2-1dl rusinoita
ripaus mustapippuria
voiteluun muna
Nypi vehnäjauhot, voi ja suola murumaiseksi, lisää nopeasti vesi. Peitä kelmulla, jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Valmista täyte: Kuullota sipuli-paprikasilppu, kunnes se pehmenee. Lisää jauheliha, paista se kypsäksi. Lisää kaakaojauhe, jauhot ja mausteet ja anna seoksen kiehahtaa ennenkuin lisäät chilin jonka siemenet on poistettu, tomaattisoseen ja veden. hauduta n 10 min, lisää rusinat.
Tee pasteijoita, voitele munalla, paista 225 asteessa n.15 min
Kommentit